idezet

Miben vagyunk mások

A vállalatot komplex, egész működő rendszernek tekintjük, így minden esetben az adott szervezet stratégiájának megértésével, vagy annak elkészítésével kezdjük a munkát. Nem tanácsot adunk, hanem bizonyítottan bevált módszertanunk segítségével együtt dolgozunk az Ön munkatársaival az optimális üzleti megoldáson, hatékonyan segítjük elő a témák priorizálását, a hangsúlyok kialakítását.

A stratégiai célokat a gyakorlati megvalósítást elősegítő scorecard rendszerrel támogatjuk meg, így a stratégia végrehajtásához szükséges mérőrendszer elkészítése vagy optimalizálása a következő lépés. Ezzel nem csak a vállalat, de a mi munkánk eredménye is mérhető, igazolható.

Ezt követően építjük fel az általunk kifejlesztett hatékonyságnövelő rendszert, amely képes a projekt teljes ideje alatt mérni a megtakarítások nagyságát. Hosszútávon működő, fenntartható megoldásokat dolgozunk ki, ennek érdekében az üzleti folyamat változtatásával egyszerre, a humán erőforrás magatartását is fejlesztjük tréningek segítségével.